Miek’s mind

1.Hoi Mieke , wat leuk dat ik je mag interviewen. Kan  je voor diegene die jou en je blog nog niet kennen, jezelf en je blog voorstellen?

– Mijn naam is dus Mieke, 29 jaar en ik kom uit Brabant. Ik blog voor mijn persoonlijke pagina: Miek’s Mind. Op Miek’s Mind vind je artikelen in de categorieën beauty, lifestyle en fashion. Met regelmaat schrijf ik ook over travel want ik vind het heerlijk om te reizen en nieuwe hotspots te ontdekken. In mijn vrije tijd voetbal ik en daarnaast houd ik van lekker eten en gezellige feestjes.

2.Wat was je doel met het starten van je blog?

Mensen enthousiasmeren. Mijn enthousiasme overbrengen aan de lezers. Dat was en is de insteek van mijn blog. Daarnaast vind ik het hartstikke leuk wat ik allemaal voor mijn blog heb mogen en kunnen doen. Toffe samenwerkingen en nieuwe mensen leren kennen.

3. Hoe combineer je het bloggen met het dagelijks leven?

Momenteel ben ik nog aan het kijken hoe ik dit het beste kan combineren. Sinds een maand werk ik namelijk 40 uur en daarnaast sport ik twee keer per week en heb ik ook nog een sociaal leven ;-). Eerder plaatste ik vier artikelen per week maar nu heb ik een ‘zomerrooster’ en plaats ik drie artikelen. Ik denk dat ik dit aan blijf houden.

4.Hoe lang heb je je blog al en hoe kijk je hier op terug, ben je er tevreden over?

Momenteel heb ik 3,5 jaar mijn blog. Ik ben tevreden op hoe alles is verlopen en ik sta nog steeds achter Miek’s Mind. Hopelijk kan ik hier nog lang mee doorgaan zolang ik achter mijn keuzes kan staan. Ik ben dolblij met de kansen die ik gekregen heb en de personen die ik heb ontmoet.

mieksmindfinallogo

5.Heb je wel eens negatieve reacties gehad op je blog , zo ja hoe ga je hier mee om?

Eigenlijk bijna niet. Het enige is dat je soms te horen krijgt; stop er toch mee, kost zoveel tijd. En; ik ga ook bloggen, je krijgt zoveel gratis spullen. Ach ff foto’s maken en verhaaltje vertellen en klaar. Ik denk dat elke blogger dit wel herkend. Erg vervelend want zo is het natuurlijk niet.

6. In de tijd dat je aan het bloggen bent heb je vast een bepaalde werkwijze voor jezelf ontwikkeld die voor jou het beste werkt. Wat is jouw werkwijze?

In het weekend maak ik mijn foto’s en in de avond schrijf ik mijn teksten en bewerk ik mijn foto’s. Doordeweeks werk ik namelijk 40 uur en foto’s met daglicht is toch het mooiste. Voor sommige foto’s zoek ik specifieke locaties op en dan moet ik er ook op uit. Dan is dat in het weekend het handigste.

7.Wat doe je als je een writersblock heb? Heb je hier wel eens last van en hoe ga je hier mee om?

Ik heb hier eigenlijk nooit last van. Ik vind mijzelf best creatief en ik verzin eigenlijk altijd wel iets waar ik over kan schrijven. Daarnaast ontvang ik met regelmaat ook producten en dan voorkom je ook wel een writersblock. Maar dat is ook afhankelijk waar je over schrijft. Stel, je schrijft niet over beauty dan kan ik begrijpen dat je eerder een writersblock hebt.

8.Heb je vast rooster als het gaat om de blogs te publiceren? Zo Ja hoe vaak in de maand komt er een blog van je uit?

Ja, eerder was dit maandag, dinsdag, woensdag en donderdag. Nu houd ik maandag, woensdag en vrijdag aan. Ik publiceer mijn artikelen ook altijd vroeg in de ochtend.

9.Bij een eerdere vraag vroeg ik je hoe je terug kijk op je blogs wat verwacht je van de toekomst?

Ik hoop dat er nog mooie samenwerkingen tot stand komen en ik bepaalde doelen kan verwezenlijken. Daarnaast hoop ik nog meer leuke bloggers te ontmoeten.

10.Heb je nog tips voor andere bloggers. Wat is belangrijk te doen als je een blog heb en wat kan absoluut niet?

Blijf alleen bloggen als je het leuk vind en niet voor de gratis spullen. Sta achter je eigen keuzes en maak ze ook alleen als je er 100% achter staat. Ga niet kopiëren van anderen maar doe je eigen ding. Hiermee bedoel ik; ga niet vloggen omdat iedereen dit doet. Als dit niet bij je past, doe het dan niet. Doe wat goed voelt en wat je zelf wilt!

Je kunt Mieke volgen op

https://www.mieksmind.nl/

7 gedachten over “Miek’s mind

 1. ik moest ontzettend lachen om deze zin : Stel, je schrijft niet over beauty dan kan ik begrijpen dat je eerder een writersblock hebt.
  Want als ik over beauty zou moeten schrijven, had ik ter plekke en met terugwerkende kracht een writersblog ! Daar weet ik namelijk he-le-maal niks van af

  Like

 2. Leuk initiatief. Ik kom meer mensen tegen die andere bloggers de ruimte geven om iets te schrijven. Benader je deze mensen zelf? Of doe je een oproep?

  Like

 3. Leuk interview. En ik ga mieks blog hierna even bezoeken. En tja, bloggen voor de gratis spullen? Als je het daarvoor doet denk ik dat het belangrijkste ontbreekt: de passie… Je moet bloggen ook leuk vinden als je vrijwel geen bezoekers trekt, want dat is wèl waar je begint…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s