Me juicychoose

1.Hoi Melissa, wat leuk dat ik je mag interviewen. Kan je voor diegene die jou en je blog nog niet kennen, jezelf en je blog voorstellen?

Mijn naam is Melissa en ik kom uit het noorden waar ik al mijn hele leven woon. Ik ben 22 jaar en blog nu ongeveer 3 jaar. Bloggen doe ik als hobby die ik combineer met school. Ik doe de opleiding Frontoffice Manager in de Toerisme, laatste jaar. Ik blog op http://www.mejuicychoose.wordpress.com en schrijf over beauty,fashion,lifestylen en nog veel meer.

2.Wat was je doel met het starten van je blog?

Ik ben altijd gek geweest op schrijven en een eigen blog beginnen was een droom van mij. Toen Mascha Feoktistova nog een blog had keek ik er dagelijks op. Mijn inspiratie komt eigenlijk van haar af. Mijn blog groeit in de jaren aardig snel en daar ben ik nu al zo trots op.

3. Hoe combineer je het bloggen met het dagelijks leven?

Ze zeggen altijd voor leuke dingen moet je gewoon tijd vrij maken en dat doe ik. Als ik zin heb om te bloggen, pak ik de laptop erbij en begin ik met typen. Elke woensdag komt er een nieuwe blogpost online op mijn blog en eigenlijk vind ik dat een beetje weinig. Dus als ik meer tijd heb wil ik in de toekomst meer gaan bloggen.

4.Hoe lang heb je je blog al en hoe kijk je hierop terug, ben je er tevreden over?

Ik blog nu dus ongeveer 3 jaar, maar wanneer ik echt goed bezig was met mijn blog doe ik zins een jaar. En ik merk het verschil, steeds meer volgers op mijn blog, instagram en facebook. Wat ik tot nu toe heb bereikt met mijn blog is fantastisch. Voor mijzelf ben ik er nog lang niet, maar geleidelijk groeien vind ik echt fijn.

cropped-naamloos

5.Heb je wel eens negatieve reacties gehad op je blog, zo ja hoe ga je hier mee om?

Ja, ik denk altijd lekker laten zeuren. En we zijn allemaal mensen en iedereen geeft wel eens nare of negatieve reacties. Dat is niet altijd even fijn, maar toch wat doe je eraan?

6. In de tijd dat je aan het bloggen bent heb je vast een bepaalde werkwijze voor jezelf ontwikkeld die voor jou het beste werkt. Wat is jouw werkwijze?

Ik begin altijd met wat saais en werk dan naar wat leuks toe. Ik begin altijd met foto’s maken, dat is niet saai maar duurt wel lang. Dan ga ik bezig met saaiste en dat zijn de mails beandwoorden. En dan het leukste werk een blogpost schrijven.

7.Wat doe je als je een writersblock hebt? Heb je hier wel eens last van en hoe ga je hier mee om?

Volgensmij heeft elke blogger daar wel eens last van. Ik ga dan altijd even lekker youtube kijken. Door dat te doen krijg ik in een keer zoveel inspratie, dat ik niet eens meer weet waar ik moet beginnen. Als ik iets heb kijk ik op andere blogs en kijk is hoe hun het hebben aangepakt, zodat ik een beetje inzicht krijg en mijn eigen erin stop.

8.Heb je vast rooster als het gaat om de blogs te publiceren? Zo Ja hoe vaak in de maand komt er een blog van je uit?

Elke woensdag komt er een nieuwe blogpost van mij online. Dat is dus 4 keer per maand, eigenlijk is dat veel te weinig. Nu ik vakantie heb ga ik proberen om 2 keer in de week een blogpost te plaatsen en ik hoop dat het lukt. Dan worden mijn blog dagen woensdag & vrijdag.

9.Bij een eerdere vraag vroeg ik je hoe je terugkijk op je blogs wat verwacht je van de toekomst?

Ik hoop dat ik in de toekomst nog steeds kan bloggen. En mij lijkt het zo leuk als mensen mij op straat herkennen en aan gaan spreken. En of dat ooit zou gebeuren? Mijn vriend hoopt in iedergeval van niet, want die wil echt niet in de spotlights staan.

10.Heb je nog tips voor andere bloggers. Wat is belangrijk te doen als je een blog hebt en wat kan absoluut niet?

Schrijf over dingen of producten die je leuk vindt. En als je echt hard wil groeien moet jij jezelf een beetje gaan aanpassen aan de lezer. Ik ben daar niet zoon voorstander van, maar ik denk echt dat het zou helpen. Plaats vaak een blogpost online zodat jouw lezer jou niet vergeten. Gouden tip: Plaats mooie foto’s op instagram.

Liefs Melissa,

www.mejuicychoose.wordpress.com

instagram

9 gedachten over “Me juicychoose

  1. Leuk om te lezen hoe een andere blogger erin staat, vooral het stukje “hoe vaak blog je”. Ik ben zelf ooit begonnen met 3 keer in de week, maar dat is echt veel.. nu doe ik 2 posts in de week en dat is goed te doen voor mij.. het moet ook leuk blijven.

    Like

  2. Leuk om te lezen, lijkt wel wat op de serie ‘Meet the Blogger’ die ik een tijdlang (paar jaar geleden) op mijn blog heb gedraaid. Bij gebrek aan nieuwe bloggers die op m’n pad kwamen (ik volgde er ook niet zoveel meer als eerst) kwam daar min of meer vanzelf een eind aan. Misschien binnenkort toch weer eens proberen op te pakken?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s