Vegalifestyle.nl

1.Hoi Yvonne , wat leuk dat ik je mag interviewen. Kan  je voor diegene die jou en je blog nog niet kennen, jezelf en je blog voorstellen?

Hallo, ik ben Yvonne Ufkes getrouwd met Edwin en samen hebben wij drie leuke kinderen (drie boys). Zeven jaar geleden ben ik begonnen met bloggen, een beautyblog na een paar jaar wilde ik graag meer over ons gezinsleven bloggen en ontstond mijn familieblog. 2 jaar gelden kwam daar een foodblog bij en alles komt nu weer samen op mijn vierde website www.vegalifestyle.nl

Hier schrijven we over de veganistische levensstijl zoals heerlijke recepten, beauty, uitstapjes, fashion en nog veel meer. Hier heb ik ook een magazine bij uitgebracht, deze komt 4x per jaar uit.

 

2.Wat was je doel met het starten van je blog?

Na jaren als visagiste voor bekend en onbekend Nederland gewerkt te hebben begon het te kriebelen om iets anders te gaan doen. En via via kwam ik in aanraking met het schrijven voor een website. En dat vond ik zo gaaf, dat ik na een paar maanden besloot mijn visagie site om te bouwen tot een blog.

 

  1. Hoe combineer je het bloggen met het dagelijks leven?

Als de kinderen op school zijn schijf ik mijn artikelen.  Naar events ga ik of met de kinderen of ook als ze op school zitten. Ook regelmatig in het weekend. Het is perfect te combineren met het moederschap en het huishouden doe ik tussen door. Kan ik even mijn hoofd weer leeg maken en ruimte maken voor een nieuw artikel

 

4.Hoe lang heb je je blog al en hoe kijk je hier op terug, ben je er tevreden over?

Inmiddels blog ik alweer 8 jaar. Ik had veel eerder met bloggen moeten gaan beginnen.

 Vega-Lifestyle-Magazine

5.Heb je wel eens negatieve reacties gehad op je blog , zo ja hoe ga je hier mee om?

Nee, eigenlijk niet.

 

  1. In de tijd dat je aan het bloggen bent heb je vast een bepaalde werkwijze voor jezelf ontwikkeld die voor jou het beste werkt. Wat is jouw werkwijze?

Nee ik heb geen vaste werkwijze. Wel begin ik altijd met het checken en beantwoorden van mijn emails. Daarna zet ik een artikel online en deel deze via social media. Meestal ga ik dan beginnen met een nieuw artikel of ik ga een koken om een lekker nieuw recept te maken.

 

7.Wat doe je als je een writersblock heb? Heb je hier wel eens last van en hoe ga je hier mee om?

Ja helaas heb ik hier afgelopen paar jaar meerdere keren last van gehad. Soms zelfs een paar weken. Ik merk vrij snel als ik achter de laptop zit of ik een goed artikel kan gaan schrijven of dat ik er niet inkom. Dan trek ik mijn sport kleren aan en ga een stuk hardlopen, stevig wandelen of ik ga juist schoonmaken. Meestal lukt het daarna weer prima. En anders accepteer ik dat het zo is.

 

8.Heb je vast rooster als het gaat om de blogs te publiceren? Zo Ja hoe vaak in de maand komt er een blog van je uit?

Eigenlijk wil ik elke dag minimaal 1 artikel online laten komen. En ik wil naar twee of meer artikelen. Elke dag lukt momenteel niet, maar dat gaat straks weer helemaal goed komen. Ik ben nu in het vooruit aan het werken en dan kan ik na de zomervakantie alles goed door laten lopen.

 

9.Bij een eerdere vraag vroeg ik je hoe je terug kijk op je blogs wat verwacht je van de toekomst?

Het bloggen is echt mijn ding. Ik verwacht de komende jaren enorm te gaan groeien met mijn nieuwe website. De andere blogs ga hier langzaam maar zeker naar toe en dan heb ik nog maar 1 website.

 

10.Heb je nog tips voor andere bloggers. Wat is belangrijk te doen als je een blog heb en wat kan absoluut niet?

Ik zeg gewoon doen. Kijk goed naar andere bloggers. Hier kan je veel informatie uithalen. Wordt lid van facebookgroepen.

 

In Bloggersgezocht kan je bijvoorbeeld leuke samenwerkingen vinden. Hier zitten bedrijven die bloggers zoeken om hun product te promoten. Maar ook andere bloggers die een gastblogger zoeken, of recepten of voor een leuk interview. Hiermee kan jij je als blogger in de kijker zetten bij lezers en met de link naar je website vergroot je, je vindbaarheid op google.

Je kunt Yvonne volgen op :

www.vegalifestyle.nl

 

 

 

 

 

6 gedachten over “Vegalifestyle.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s