Zwangerschap update

Morgen al weer 16 weken zwanger nog vier weken te gaan en dan ben ik gelukkig al weer op de helft.

Ik vind het allemaal erg spannend en hoop natuurlijk op een goeie afloop meende door de zenuwen krijg ik extra begeleiding en ga dus elke week naar het ziekenhuis om even te kijken hoe het gaat zo ook afgelopen vrijdag.

Gelukkig zag het er op de echo allemaal goed uit en gaf me het een rustgevend gevoel toen ik weer het hartje hoorde kloppen en ze kon al zien wat het is maar dat ga ik voor nu nog even niet verklappen…….

Naast controle ga ik ook naar de pop poli voor de genen die dit niet kenen dit is een team de zwangere vrouwen begeleiden die naast zwanger zijn ook psychische klachten hebben.

Deze bestaan o.a. uit maatschappelijk werk, gynaecoloog , verloskundige enz….

Ik ga hier om ongeveer 3 weken naar toe maar dit verschild per vrouw anders.

23861434930_3d8b0df157_c

Lichamelijk gaat het minder heb veel pijn in me onder rug en vind dat best al vroeg maar dit had ik bij Guusje ook al en meer dan rustig aan doen kan ik helaas er niet aan doen.

Voor de rest merk ik wel dat ik zo af en toe wel blij kan zijn al is dat wel vaak na de controle omdat ik dan het hartje gehoord heb, wel heb ik al wat spulletjes gekocht en dat kan ik nu alleen maar gerichter doen nu ik weet wat het wordt.

Over dik vier weken is de 20 weken echo en dat zal natuurlijk ook weer spannend zijn daarna zal ik jullie weer een update geven

3 gedachten over “Zwangerschap update

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s