Interview met Reisgoesting

1.Hoi Lot , wat leuk dat ik je mag interviewen. Kan  je voor diegene die jou en je blog nog niet kennen, jezelf en je blog voorstellen?

Hoi, ik ben Lot. Ik ben een Vlaamse reisblogger. Op Reisgoesting.be (www.reisgoesting.be) proberen ik mijn lezers te inspireren om van het gebaande pad te gaan. Dat doen we met reisverhalen, foto’s en tips.

2.Wat was je doel met het starten van je blog?

Dat is eigenlijk heel simpel. Ik wilde schrijven, ik wilde reizen. Zodra ik die twee tezamen plakte, kreeg ik de blog.

  1. Hoe combineer je het bloggen met het dagelijks leven?

Mijn blog is mijn dagelijkse leven 😉
Ik blog full time, en ben dus constant aan het reizen en het schrijven.

4.Hoe lang heb je je blog al en hoe kijk je hier op terug, ben je er tevreden over?

Reisgoesting.be bestaat iets langer dan 2,5 jaar, maar ik blog al meer dan 7 jaar. Als ik er op terugkijk, kan ik alleen maar tevreden zijn dat ik van een hobby een beroep heb gemaakt.

22366663_1478337745537357_7645354358485511627_n

5.Heb je wel eens negatieve reacties gehad op je blog , zo ja hoe ga je hier mee om?

Goh. Er zijn nog steeds veel mensen die niets begrijpen van blogs, en denken dat bloggers alleen maar gratis spullen krijgen. Dat is niet leuk, maar je kan de ideeën van zo’n mensen toch niet veranderen.

  1. In de tijd dat je aan het bloggen bent heb je vast een bepaalde werkwijze voor jezelf ontwikkeld die voor jou het beste werkt. Wat is jouw werkwijze?

Ik schrijf korte, hapklare artikels met een leuke insteek. Dat wil zeggen dat ik vaak verschillende artikels over één reis post, omdat ik zoveel informatie heb dat ik dat onmogelijk gestructureerd in één artikel kan stoppen. Opsplitsen en focussen op één dag of één activiteit helpt dan.

7.Wat doe je als je een writersblock heb? Heb je hier wel eens last van en hoe ga je hier mee om?

Dat gebeurt natuurlijk wel eens. Gelukkig is er meer dan genoeg ander werk dat moet gedaan worden op de blog. Als writersblock toeslaat, ga ik foto’s bewerken, mails beantwoorden, de sociale media vullen… er is altijd iets te doen voor een blogger.

8.Heb je vast rooster als het gaat om de blogs te publiceren? Zo Ja hoe vaak in de maand komt er een blog van je uit?

Ik post twee artikels per week. Eéntje op maandag, ééntje op vrijdag.

9.Bij een eerdere vraag vroeg ik je hoe je terug kijk op je blogs wat verwacht je van de toekomst?

Ik kan alleen maar hopen dat de blog blijft groeien zoals hij nu bezig is.

10.Heb je nog tips voor andere bloggers. Wat is belangrijk te doen als je een blog heb en wat kan absoluut niet?

Als je iets wil doen dat je graag doet, moet je hard werken en volhouden. Blogs ontstaan niet op één dag. Bloggers werken meestal jaren aan een blog voor het echt succesvol wordt.

Maar volhouden is niet het enige. Je moet ook kwaliteit afleveren. Investeer dus in jezelf en volg cursussen. Leer schrijven, leer fotograferen. Zelfs wanneer je denkt dat je het al kan, kan een cursus om je verbeteren geen kwaad.

 

Je kunt lot vinden op:

www.Reisgoesting.be

Facebook

Instagram

 

 

8 gedachten over “Interview met Reisgoesting

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s