Interview met By Vosje

Door de vele interview die ik heb is er vandaag geen TAG maar een extra Interview

1.Hoi Daisy , wat leuk dat ik je mag interviewen. Kan je voor diegene die jou en je blog nog niet kennen, jezelf en je blog voorstellen?

Ja natuurlijk! Daisy, 28, mama van 3 kinderen, getrouwd, student Management Assistant.

Mijn blog/ YouTube kanaal gaat over alles op het

gebied van Beauty, Fashion, Gadgets, Food en Travel.

Kortom Beauty and Lifestyle. De basis ligt bij low budget maar omdat niet iedereen even fan is van bijvoorbeeld make-up van goedkope winkels heb ik mijn niche uitgebreid naar ook wat duurdere items. Een platform voor elk wat wils en voor ieders portemonnee.

Mijn doelgroep is vooral vrouwen in de leeftijd van 16 tot 45 jaar. Een breed publiek dus.

2.Wat was je doel met het starten van je blog?

Het begon allemaal in 2015, nog niet zo heel lang geleden dus. Ik zocht iets van een nieuwe hobby en mijn vriend (waren toen nog niet getrouwd) kwam ermee om een blog te beginnen over het leven met een budget. Nu waren we op dat moment niet de rijkste mensen ter wereld dus dat leek me wel wat!

En omdat ik gek ben op beauty is dit toen het uitgangspunt geworden: beauty en verzorgingsproducten.

Zodoende is toen mijn blog D.Beauty geboren. In het begin deed ik er niet zo heel veel mee, omdat ik nog zoekende was wat ik precies wilde bereiken en hoe ik invulling moest gaan geven qua een schema en dat soort dingen.

Sinds 1 januari 2018 ben ik verder gegaan onder de naam By Vosje omdat ik meerdere niches heb om over te schrijven. Lekker veelzijdige naam dus nu.

3. Hoe combineer je het bloggen met het dagelijks leven?

In mijn dagelijkse leven ben ik natuurlijk ook gewoon moeder, vrouw van en student. En ook nog eens youtuber. Een hoop dus om te combineren haha. Gelukkig kan ik op elk moment artikelen schrijven. Veel artikelen ontstaan dus wanneer ik in de trein

zit richting school. Die reis duurt 15 tot 20 minuten en meestal ik dat voldoende om een review klaar te typen. Maar ook ’s avonds als ik en mijn man samen beneden zitten en hij zijn series/films kijkt schrijf ik veel artikelen.

Ook probeer ik veel vooruit te werken. Nu scheelt het ook dat ik een vaste gastblogger heb ( en nog een maar zij is nog geen officiële vaste gastblogger ). Dus dat scheelt me ook wel eens als ik even geen inspiratie of tijd heb voor een artikel ( lees veel toetsen in een toetsweek van mijn opleiding ).

Het is meer een kwestie van goed plannen en dat gaat eigenlijk super goed!

4.Hoe lang heb je je blog al en hoe kijk je hier op terug, ben je er tevreden over?

In totaal ruim 1.5 jaar! Uiteraard van naam verwisseld, maar tot op de dag van vandaag heb ik geen spijt van de keuze om blogger te worden en er zijn al een aantal mooie dingen op mijn padje gekomen! Waar ik ook echt super dankbaar voor ben!

Ik kijk op de 1.5 jaar dat ik blog tevreden terug. Ik had niet verwacht dat het bloggen me zo goed zou bevallen. In het begin was het soms moeilijk om onderwerpen te bedenken of leuke producten te vinden, maar nu ik over meerdere dingen schrijf gaat het steeds makkelijker ( ook door samenwerkingen hihi ).

33160520_1854865834580610_4707487424333217792_n

5.Heb je wel eens negatieve reacties gehad op je blog , zo ja hoe ga je hier mee om?

Tot nu toe heb ik alleen nog maar positieve reacties gehad ( klopt het even af ). Artikelen worden altijd goed ontvangen. Negatieve reacties kunnen je altijd krijgen en ga hier dan ook soepel mee om. Je kan je er wel druk om maken maar dat heeft geen zin. Ook op youtube nog geen negatieve comments gehad ( wel dislikes maar ik weet van 1 persoon op elke video wie het is maar he lekker belangrijk ), alleen maar leuke reacties tot nu toe.

6. In de tijd dat je aan het bloggen bent heb je vast een bepaalde werkwijze voor jezelf ontwikkeld die voor jou het beste werkt. Wat is jouw werkwijze?

Wat voor mij goed werkt is het vooruit werken. Ik kan soms 5 a 6 artikelen per week schrijven, omdat ik 3 keer per week artikelen online heb is dat goed in te plannen. En mijn vaste gastblogger heeft minimaal 1 vaste dag in de maand waar ze haar verhaal deelt.

Dit is iets wat in de loop van de tijd ontstaan is en voor nu werkt dit prima voor mij en mijn “team” 😊

7.Wat doe je als je een writersblock heb? Heb je hier wel eens last van en hoe ga je hier mee om?

Ja, schuldig!!!! Ik denk dat elke blogger hier wel eens last van heeft. Meestal vraag ik dan of mijn gastblogger nog wat wil schrijven hihi. Niet helemaal eerlijk maar he why not toch. Meestal als ik een block heb kijk ik op internet naar blog ideetjes en al zoekende komen er vaak wel ideetjes in me op waar ik over zou kunnen schrijven.

8.Heb je vast rooster als het gaat om de blogs te publiceren? Zo Ja hoe vaak in de maand komt er een blog van je uit?

Yes! In het begin niet. Maar sinds oktober 2017 ben ik toch met een schema gaan werken nadat ik mijn eerste echte samenwerking had. Eerst 2 keer in de week. Maar nu ik zoveel te schrijven heb heb ik 3 dagen in de week dat er wat online komt! Maandag, woensdag en zaterdag! Eind dit jaar maar mijn hosting upgraden haha! Dit is ook echt de max hoor! Ik ga het niet redden straks na de zomervakantie om elke dag te gaan bloggen. Al lijkt me dit wel heel erg tof 😊

9.Bij een eerdere vraag vroeg ik je hoe je terug kijk op je blogs wat verwacht je van de toekomst?

Phoe, dat is een lastige. Ik heb op mijn blog een heel doelenartikel, te veel om op te noemen haha. Maar zoals het nu gaat, gaat het lekker en hoop toch wel te kunnen gaan leven van het “influencen”. Binnen nu en 5 jaar wil ik toch wel ingeschreven staan bij de KvK 😊

10.Heb je nog tips voor andere bloggers. Wat is belangrijk te doen als je een blog heb en wat kan absoluut niet?

Heel erg standaard: Blijf vooral jezelf!! Dit zegt bijna elke blogger wel, maar het is waar. Geef ten alle tijden je eerlijke mening. Betaald of niet betaald. Mensen hechten meer waarde aan je review als je eerlijk bent. Mensen prikken zo door je heen als je te overdreven enthousiast bent over een gesponseerde review.

En bij vragen, stel ze gewoon. Er zijn altijd bloggers die je willen helpen ( one of them is my 😊 ).

www.byvosje.nl

Facebook

Instagram

8 gedachten over “Interview met By Vosje

  1. Leuk om te lezen hoe een andere blogger te werk gaat! Ook leuk trouwens dat je een vaste gastblogger hebt! Op die manier weet je in ieder geval wel dat er altijd iets online komt als je er zelf even niet bent in zo’n week.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s