13 weken zwanger

Zoals jullie misschien weten verwachten we in april ons 3de kindje.

Het was voor ons een complete verassing dat ik weer zwanger was want na twee negatieve zwangerschapstesten gingen we van alles uit toen we naar de gynaecoloog gingen maar niet dat ik zwanger was.

Na 9 maanden ben ik weer eens naar de gynaecoloog gegaan om te bekijken voor evt. een nieuwe zwangerschap maar toen ik niet ongesteld werd en de testen negatief waren haalde ik de ergste scenarios in me hoofd.

Eenmaal bij de arts gaf ze aan dat ze voor de zekerheid eens een echo wilde doen om mijn baarmoeder te bekijken en tja toen kwam de verassing al snel bleek ik een aantal weken zwanger te zijn.

Dit is weer al bijna 8 weken geleden ondertussen en we zijn nu wel aan het idee gewend.

132321645_a10cb02073

Morgen ben ik al weer 13 weken zwanger lichamelijk gaat alles redelijk , de misselijkheid is weg alleen de moeheid is er nog steeds helaas kan ik daar niet altijd aan toe geven als ik dat wil want er loopt nog een peuter rond die ook me aandacht wil hebben.

Geestelijk vind ik het heel moeilijk, ik ben nu wel de 3 maanden voorbij maar ja de eerste drie maanden bij Saar gingen ook allemaal goed en zonder problemen.

Ik moet nog 27 weken doorkomen omdat ik nu weet dat het altijd fout kan gaan , tuurlijk weet ik wel dat ik daar niet van uit moet gaan maar ja dat is makkelijker gezegd dat gedaan.

Dus echt in ‘hoera’stemming ben ik nog steeds niet echt en ik denk dat ik dat pas ga zijn als ik de baby op me buik heb liggen en dat ik weet hij of zij gezond is.

Gelukkig krijg ik uit het ziekenhuis veel steun krijg met grote regelmaat controle zodat ik met me eigen ogen kan zien of horen dat het goed ga met de baby.

29 november hebben we de 20 weken echo daar zie ik best tegen op want wat als…

Ik probeer me dan maar op de leuke dingen te richten zoals dat we dan als het goed is ook horen wat het geslacht is van de baby.

Zo af en toe zal ik eens een zwangerschap update doen om jullie te laten weten hoe het gaat

 

7 gedachten over “13 weken zwanger

  1. Gefeliciteerd met dit mooie nieuws. Ik kan me voorstellen dat het gevoel van een ‘onbezorgde zwangerschap’ moeilijk is met wat je meegemaakt hebt, maar hopelijk kun je er toch van gaan genieten!

    Like

  2. Proficiat met je zwangerschap! Wat een verrassing moet dat geweest zijn bij de gynaecoloog. 🙂 Ik hoop dat deze zwangerschap voorspoedig verloopt!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s