Tandpasta Knijpers

Je heb van die producten die je ziet op internet en dat je denk die zijn handig en zou dat nou echt werken maar je komt ze dan eigenlijk nooit tegen in de winkels en soms vergeet ik ze ook weer.

Zo ook tandpasta knijpers deze kwam ik wel eens tegen op internet maar dan vergat ik het weer een poosje later stond ik weer moeilijk te doen om het laatste beetje uit de tandpasta tube te krijgen.

Bij koopjesaap.nl hebben ze leuke dieren tandpasta knijpers die je helpen om het laatste beetje tandpasta uit je tube te krijgen.

koopjesAap_53089ee1-161f-4602-bf4e-1399a11421f5_400x

Je heb ze in verschillende soorten o.a. varken, kikker & panda.

Op de site staat netjes beschreven dat de gratis levering tot 20 werkdagen kan duren dus daar was ik ook van uitgegaan en binnen die termijn kreeg ik de tandpasta knijpers in de bus.

Je kan ook een snelle levering met track & trace maar dat kost dan wel €1,95 en zal je bestelling ongeveer binnen 10 werkdagen binnen zijn.

Mijn dochter was er gelijk weg van omdat ze er erg leuk uit zagen, na een paar dagen raakte haar tandpasta op dus hebben we ze gelijk uitgeprobeerd en het werkte uitstekend , je kan ze er makkelijk op zetten en naar beneden schuiven waardoor de laatste tandpasta netjes er uit komt.

40406629_2065378073483592_7992923336013250560_n

Naast deze leuke dieren tandpasta knijpers heeft koopjesaap.nl nog een heel groot aanbod van verschillende producten voor zowel jong als oud en is het zeker waard om eens op de site te gaan kijken om leuke dingen tegen te komen

 

5 gedachten over “Tandpasta Knijpers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s