Interview met Chicamoms

Dit keer geen tag maar wegens de enorm veel interviews een extra mummy interview

1.Hoi  Marleen, wat leuk dat ik je mag interviewen. Kan  je voor diegene die jou en je blog nog niet kennen, jezelf en je blog voorstellen?

Ik heet Marleen en ik run samen met Gulsen onze blog Chicamoms. Wij zijn 40 en 38 jaar oud en waren eerst collega’s en toen ook vriendinnen en nu allebei! Wij bloggen vooral over lifestyle en fashion. Zijn gek op gezelligheid, rode wijn en met vakantie gaan!

2.Waarom ben je gaan bloggen over moederschap?

Gulsen had al eens geprobeerd zelf te bloggen en ik ook en toen toch niet doorgezet en nu samen lukt het wel. Onze ontmoeten heeft zo moeten zijn denk ik. Echt super leuk om de Chicamoms samen te onderhouden.

3. Hoe combineer je het bloggen met je moederschap?

 Dat is soms wel lastig. Ik werk zelf 3 dagen en Gulsen ook en allebei moeder en een druk leven. Maar ik plan er echt tijd voor in. Soms heb ik ook wel eens geen zin maar ik zie de Chicamoms als een onderneming en geen zin betekent voor mij gewoon doorzetten en er aan blijven werken. Daar krijg ik uiteindelijk ook weer veel energie van.

4.Hoe lang heb je je blog al en hoe kijk je hier op terug, ben je er tevreden over?

Wij bloggen nu sinds maart van dit jaar en we mogen zeker niet klagen. We hebben al een paar opdrachten gehad en we zijn gaan samenwerken met andere bloggers. Het is echt super leuk om de Chicamoms te zien groeien.
30582099_332709667252147_3527062753049051136_o

5.heb je wel eens negatieve reacties gehad op je blog , zo ja hoe ga je hier mee om?

Nog niet maar die zullen er heus wel komen. Ik denk maar zo, je kan het niet altijd goed doen voor iedereen en dat is maar goed ook, niet iedereen is hetzelfde en denkt hetzelfde en dat mag ook. Ik leg het naast mij neer en ga weer verder. Mocht het een goed punt zijn dan neem ik het zeker mee!

6. In de tijd dat je aan het bloggen bent heb je vast een bepaalde werkwijze voor jezelf ontwikkeld die voor jou het beste werkt. Wat is jouw werkwijze?

Ik heb niet een vaste werkwijze moet ik zeggen, ik ben echt een doener terwijl ik van Gulsen weet dat zij meer overdenkt.

7.Wat doe je als je een writersblock heb? Heb je hier wel eens last van en hoe ga je hier mee om?

Soms heb ik dat maar het komt niet vaak voor, dan laat ik het even zo of ik laat het 2 dagen rusten en dan komt er vanzelf wel weer een onderwerp voorbij. Ik maak mezelf er ook niet druk om.

8.Heb je vast rooster als het gaat om de blogs te publiceren? Zo Ja hoe vaak in de maand komt er een blog van je uit?

Ja dat wel, ik post een blog op di en do en Gulsen op woe en soms ook op vrijdag. We hebben ook een gastblogger die eens in de zoveel tijd in het weekend iets plaatst.

9.Bij een eerdere vraag vroeg ik je hoe je terug kijk op je blogs wat verwacht je van de toekomst?

 Ik zie de toekomst heel erg positief in voor de Chicamoms. We starten met een webshop en barsten van de ideeën. Het wordt alleen maar leuker, elke dag weer!

10.Heb je nog tips voor andere bloggers. Wat is belangrijk te doen als je een blog heb en wat kan absoluut niet?

Mijn tip is vooral om je hart en gevoel te volgen hierin, niks moet. Doe wat voor jou goed voelt en waar jij over wil schrijven. Wat je vooral niet moet doen is tekst overnemen. Als je iets wil gebruiken van een andere blogger, neem contact op of benoem het artikel met link in je eigen artikel. Dat is wel zo sociaal.
Je kunt Marleen volgen op:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s