PlopsaIndoor Hasselt

 

IMG_2780.JPG

Afgelopen juni zijn we samen met Guusje naar Plopsa indoor geweest , dit omdat we bij centerparcs waren en het er niet ver vanaf was.

Ook hebben wij 40 % korting omdat we een Efteling abonnement hebben en voor Guusje moesten we niet betalen omdat ze nog geen 85 cm was

Toen we binnen kwam viel het me gelijk op dat het kleiner was dan ik had verwacht maar echt in de het thema van studio 100 was overal zag je k3 , bumba, plop enz.

Eerst zijn we in de draaimolen geweest van Samson en Gert dat vond Guusje erg leuk zeker omdat die best hart ging

Na de draaimolen gingen we naar de K3 disco dit was een dansvloer waar ze op kon dansen op de liedjes van K3. Omdat de dans vloer steeds van kleur veranderde vond Guusje het erg leuk en heeft ze heel wat afgedanst.

IMG_2782.JPG

Daarna kwamen de eendjes in het water en de kikkers die op en neer gaan wat ze erg leuk vond.

Ook voor papa en mama was er een kleine achtbaan waar ze in kunnen dus dat hebben we ook zeker om de beurt gedaan.

Buiten was ook van alles te doen maar helaas was Guusje daar te klein voor dus zijn we snel weer naar binnen gegaan.

Bij binnenkomt zijn we naar de ballenbak gegaan en daar vond Guusje het wel erg leuk samen met papa en zijn we ook een poosje geweest omdat ze er echt niet meer uit wilde.

IMG_2833.JPG

Als laatste hebben we daar iets gegeten en net als bij alle pretparken is het nog al prijzig maar ja dat weet je als je er naar toe gaat

Na het eten heeft Guusje nog in de Bumba speeltuin gespeeld iets echt voor kindjes van haar leeftijd ze is wel 10 keer van alle glijbanen gegaan en de grootste lol had ze.

Ook de tent van bumba waar ze door heen kon kruipen was een groot succes.

IMG_2816.JPG

Als laatste heb ik nog wat dingen gekocht en nadat we de foto’s hebben opgehaald die in het begin waren gemaakt die trouwens echt niet duur waren vergeleken met andere parken €6,95 zijn we naar huis gegaan.

Ik zal zeker nog wel eens terug gaan naar een park van plopsa maar dan wacht ik wel tot Guusje minimaal 85 cm is want dan mag ze in meer dingen en dan is het ook leuker voor al ondanks dat hebben we een hele leuke dag gehad.

IMG_2814.JPG

 

12 gedachten over “PlopsaIndoor Hasselt

  1. Het lijkt me een heel gezellige dag dat jullie hadden. Zelf hadden mijn kinderen niets met de Studio 100 programma’s, en zijn we dus maar één keer in het park in De Panne geweest. Nu heb ik er wel spijt van dat we het niet vaker deden toen ze klein waren.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s