De verjaardag TAG

Omdat Guusje gisteren jarig was dacht ik dat het wel leuk was om een verjaardags tag te doen.

Deze kwam ik tegen op www.mamaliefde.nl

IMG_1202.JPG

Foto van vorig jaar

1. Uitnodigingen

Ik heb alle familie leden en vrienden een uitnodiging gestuurd namens Guusje

2. Visite

Op haar verjaardag nodigen we meestal gewoon de gehele familie uit en wat vrienden

3. Taart

Vorig jaar heb ik een mooie taart laten maken dit jaar heb ik taarten besteld bij de hema met foto’s er op van de sprookjesboom

4. Verlanglijstje / Cadeautjes

Eigenlijk heb ik elk jaar niet echt een verlanglijstje voor Guusje , ik kijk meestal wat ze op dat moment erg leuk fan, ze is momenteel erg fan van de sprookjesboom dus ze heeft van alles gehad van ons van de sprookjesboom van opa en oma van mijn man zijn kant krijgt ze een huishoudkratje omdat ze graag mee wil helpen als ik aan het opruimen ben

5. Decoratie

Ik heb niet echt een thema we hebben slingers van woezel en pip en die gaan we weer gebruiken en natuurlijk hebben we een grote 2 en een twee kaarsjes in de taart

IMG_1157.JPG

6. Outfit

Ik koop nooit iets speciaal voor haar verjaardag maar kijk gewoon voor iets leuks in de kast omdat ze genoeg kleding heeft wel kijk ik natuurlijk wat voor weer het is.

7. Hapjes / drankjes

Tja gewoon wat de mensen willen drinken en wat Chips en borrelnootjes

8. Feestmaal

Licht er aan waar we zin in hebben meestal wordt het gewoon friet

9. Kinderfeestje

Daar is ze nog wat te klein voor

10. Traktaties

Ik vind het leuk om iets aparts te doen dit jaar heb ik bomen gemaakt van wc rolletjes en stuiterballen met daarin een toeter en een doosje rozijntjes

8 gedachten over “De verjaardag TAG

  1. Ik doe best wel veel aan verjaardagen. De taart is het meest speciale en moet van mij (want maar een keer per jaar) van de banketbakkerij komen. Hij is dan ook echt best wel erg duur moet ik zeggen. Gepersonaliseerde uitnodigingen maak ik altijd van een foto bij Kruidvat. We nodigen alleen familie uit voor het feestje. Wel doen we een apart kinderfeestje (vanaf dat ze 5 jaar was). De eerste keer was pannenkoeken eten, vorig jaar bij de bibliotheek (feestje met voorstelling, taart en mini-cadeautje voor de jarige) en voor komend jaar denken we nog na.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s