Globalizious

1.Hoi Lizzie , wat leuk dat ik je mag interviewen. Kan  je voor diegene die jou en je blog nog niet kennen, jezelf en je blog voorstellen?

Mijn naam is Lizzie, of Liz, vandaar Globalizious. Al mijn hele leven reis ik veel. Mijn grootste passie! Ook hou ik er van schrijven en fotografie. Dit heb ik samengevoegd in een blog. Al 10 jaar lang schrijf ik mijn reizen uit, maar sinds begin dit jaar ook op mijn eigen website.

 

2.Wat was je doel met het starten van je blog?

Ik hoor vaak van mensen dat ze vinden dat ik leuk schrijf. Ik word zelf ook altijd erg blij van schrijven, 1 en 1 = 2 . Ik wil graag mijn reiservaringen delen met anderen. Tips geven en anderen inspireren.

 

  1. Hoe combineer je het bloggen met het dagelijks leven?

Ik probeer elke week een blog te plaatsen, maar schrijf vaak meerdere in 1 keer zodat ik een voorraadje heb. De ene week heb ik meer tijd en inspiratie om te schrijven, de andere wat minder. Ik laat er ook niet mijn leven vanaf hangen, dus is het de ene week wat minder dan de andere dan vind ik dat prima.

 

4.Hoe lang heb je je blog al en hoe kijk je hier op terug, ben je er tevreden over?

Ik ben pas begin dit jaar met mijn officiële site begonnen. Heb het idee dat het niet echt snel gaat, maar ben er ook niet continu mee bezig. Ik besef me dat er veel tijd in gaat zitten wil je het echt naar een next level brengen. Ivm nieuw werk heb ik niet zo veel tijd dat ik me er volledig op kan focussen, maar voor nu vind ik dat ok

cropped-Schermafbeelding-2018-06-27-om-11.45.02-e1530096006518-1

5.Heb je wel eens negatieve reacties gehad op je blog , zo ja hoe ga je hier mee om?

Ik heb dat nog niet gehad! 🙂

 

  1. In de tijd dat je aan het bloggen bent heb je vast een bepaalde werkwijze voor jezelf ontwikkeld die voor jou het beste werkt. Wat is jouw werkwijze?

Ik probeer elke weekend iets te plaatsen, wat meestal al van te voren is geschreven. Wanneer ik wat meer tijd heb schrijf ik een aantal artikelen die ik als concept laat staan totdat ik het plaats. Wil wel wat meer per week gaan posten, maar dan wil ik eerst wat meer geschreven hebben, zodat ik altijd een voorraadje heb. Gelukkig komen er wat vakanties aan voor inspriatie, en tijd om te schrijven.

 

7.Wat doe je als je een writersblock heb? Heb je hier wel eens last van en hoe ga je hier mee om?

Ik heb het tot nu toe nog niet gehad. Heb zoveel ideeën in mn hoofd om uit te werken, dus voorlopig zal ik daar nog geen last van hebben. Het is meer dat ik tijd te kort kom.

 

8.Heb je vast rooster als het gaat om de blogs te publiceren? Zo Ja hoe vaak in de maand komt er een blog van je uit?

Ik plaats elk weekend een blog. Maar dit wil ik wel gaan verhogen naar meer per week.

 

9.Bij een eerdere vraag vroeg ik je hoe je terug kijk op je blogs wat verwacht je van de toekomst?

Ik hoop toch dat het bezoekersaantal wat op gaat lopen en dat ik nog meer positieve reacties krijg op mn site. Ik snap dat ik er niet van kan gaan leven, daarvoor moet je denk ik veel opgeven, en dat kan ik nog niet op dit moment.

 

10.Heb je nog tips voor andere bloggers. Wat is belangrijk te doen als je een blog heb en wat kan absoluut niet?

Zorg dat je voorbereid begint met een mooie pagina en al aardig wat artikelen. Dan is het voor bezoekers gelijk leuk om je site te bekijken. Probeer zo actief mogelijk te zijn met je site maar laat er niet je hele leven vanaf hangen.

 

Je kan Lizzie volgen op:

http://globalizious.com/

Instagram

 

11 gedachten over “Globalizious

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s