Irmatennapel

1.Hoi Irma , wat leuk dat ik je mag interviewen. Kan je voor diegene die jou en je blog nog niet kennen, jezelf en je blog voorstellen?

Hi! Mijn naam is Irma, ik ben getrouwd en samen hebben we een dochtertje Nina van 3 jaar. Op mijn blog http://www.irmatennapel.nl komt van alles voorbij: persoonlijke artikelen, moederschap, interieur, inspiratie, lifestyle en alles wat ik maar leuk vind (dat is best veel..)!

2.Waarom ben je gaan bloggen over moederschap?

In 2016 liep ik al een tijdje met de gedachten om een blog te starten. Maar wat wilde ik precies? Ik wilde me niet op één onderwerp concentreren, maar eigenlijk gewoon een leuk inspiratie platform zijn met een persoonlijk tintje. In september zei mijn man: ‘doe het gewoon, als het niet lukt kun je altijd nog stoppen’. Zo is het balletje gaan rollen, en ben ik nog niet van plan om te stoppen!

  1. Hoe combineer je het bloggen met je moederschap?

Ons dochtertje gaat op dit moment 2 ochtenden per week naar de Peuterspeelzaal (als je wilt lezen hoe dat ging: http://irmatennapel.nl/en-toen-ging-nina-naar-de-peuterspeelzaal/ en hoe dat nu gaat: http://irmatennapel.nl/een-half-jaar-peuterspeelzaal-hoe-gaat-het-nu/)

Dat zijn mijn twee werkochtenden, in die uurtjes plan ik ook echt niets anders in en besteed ik aan mijn blog. Ook de middagen kan ik nu nog gebruiken omdat Nina altijd nog even naar bed gaat.

4.Hoe lang heb je je blog al en hoe kijk je hier op terug, ben je er tevreden over?

Mijn eerste blogartikel is online gekomen in september 2016. En ik ben er zeker tevreden over! Het is echt mijn platform, en ik bepaal wat er wel en niet online kom. Ik merk dat ik zeker aan het groeien ben, persoonlijk, in cijfers, maar ook dat ik het steeds leuker begin te vinden!

cropped-Logo-site

5.Heb je wel eens negatieve reacties gehad op je blog , zo ja hoe ga je hier mee om?

Nee, tenminste niet tegen mij persoonlijk. Ik weet natuurlijk niet wat er allemaal achter mijn rug om besproken wordt 😛 Maar als iemand iets (positief of negatiefs) te zeggen heeft hoor ik het natuurlijk graag!

  1. In de tijd dat je aan het bloggen bent heb je vast een bepaalde werkwijze voor jezelf ontwikkeld die voor jou het beste werkt. Wat is jouw werkwijze?

Als ik wakker ben check ik eerst even mijn social media kanalen, en beantwoord ik berichtjes. Na het douchen en aankleden ga ik ontbijten en check ik mijn mail. Als ik Nina wakker heb gemaakt, aangekleed en ontbijt heb gegeven breng ik haar naar de Peuterspeelzaal. Daar blijf ik altijd even om met haar te spelen of een boekje te lezen. Als ik weer thuis ben rond 09:00 uur zet ik eerst koffie en dan plof ik achter mijn pc, of begin ik met foto’s maken. Dan tik ik door tot 11:30 uur en dan ga ik Nina weer ophalen! Op de dagen dat Nina naar de Peuterspeelzaal gaat is ze in de middag echt wel moe dus gaat ze rond 13:00 uur even naar boven om te slapen. Dan kan ik mijn werk nog even afronden als dat nodig is.

7.Wat doe je als je een writersblock heb? Heb je hier wel eens last van en hoe ga je hier mee om?

Jazeker, absoluut! Soms vraag ik op Instagram https://www.instagram.com/irmatennapel/ of mensen nog iets willen lezen, ik lees veel andere blogs en kijk vlogs wat natuurlijk inspiratie oplevert, en scroll door Pinterest https://nl.pinterest.com/irmatennapel/.

8.Heb je vast rooster als het gaat om de blogs te publiceren? Zo Ja hoe vaak in de maand komt er een blog van je uit?

Ja, op irmatennapel.nl kun je 3x per week een artikel verwachten (buiten de zomervakantie om)

Maandag 06:00 uur – Artikel

Woensdag 06:00 uur – Artikel uit een serie, op dit moment ‘Op vakantie met…’

Vrijdag 06:00 uur – Artikel

9.Bij een eerdere vraag vroeg ik je hoe je terug kijk op je blogs wat verwacht je van de toekomst?

Ik ga zeker door met schrijven! Natuurlijk hoop ik dat mijn trouwe bezoekers blijven, en dat er hopelijk nog veel nieuwe bezoekers bij mogen komen!

10.Heb je nog tips voor andere bloggers. Wat is belangrijk te doen als je een blog heb en wat kan absoluut niet?

Wat ze ‘moeten’ doen? Doen wat ze leuk vinden! Niet jezelf dwingen om iedere dag te plaatsen als dat eigenlijk niet lukt. Dan gaat de kwaliteit alleen maar achteruit. Ook vind ik eigen fotografie altijd veel fijner dan stockfoto’s (ik gebruik ze uiteraard ook wel eens als het niet anders kan). En… begin gewoon!

Je kan Irma vinden op:

www.irmatennapel.nl

Facebook

Instagram

14 gedachten over “Irmatennapel

  1. Altijd leuk als je een andere blogger intervieuwt! Zo leer je andere bloggers kennen waar je weer hun artikel kan lezen en hun blog kan volgen.
    Liefs,
    Yousra Yasmine

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s