Lafamiliab

1.Hoi Rachel , wat leuk dat ik je mag interviewen. Kan je voor diegene die jou en je blog nog niet kennen, jezelf en je blog voorstellen?

Hey! Mijn naam is Rachel, ik ben moeder van 2 puber meiden, Niomi van bijna 15 en Rashel van 13. Ik blog op http://www.lafamiliab.nl en sinds een tijdje bloggen mijn meiden gezellig met mij mee op de site. Wij bloggen eigenlijk een beetje over van alles en nog wat, beauty, fashion, lifestyle en lekkere recepten.

2.Waarom ben je gaan bloggen over moederschap?

Ik ben gaan bloggen om eigenlijk een beetje mijn familie en vrienden op de hoogte te houden hoe het met de meiden ging. Dat deed ik door een verhaaltje te tiepen over wat ze gedaan hadden en plaatste er leuke foto’s bij.

  1. Hoe combineer je het bloggen met je moederschap?

Ik kan het nu heel goed combineren omdat ze op school zitten en als hun er dus niet zijn ben ik met de site bezig, maar ik kan ook rustig in de avond een paar uurtjes eraan werken en dan soms samen met hun. Toen ze wat kleiner waren wachten ik echt tot ze lekker op bed lagen of een middag dutje deden

4.Hoe lang heb je je blog al en hoe kijk je hier op terug, ben je er tevreden over?

Ik ben gaan bloggen in 2003. Toen werd onze eerste dochter geboren en zodoende gelijk gestart met het delen van verhalen. Ik ben er blij mee dat ik dat gedaan heb want het was toen leuk voor familie en vrienden en nu heb ik ondertussen een mega dagboek verzameld na al die jaren die ik heb bij gehouden en dat vind ik leuk en de meiden ook want die lezen het ook nog wel eens terug.

download

5.heb je wel eens negatieve reacties gehad op je blog , zo ja hoe ga je hier mee om?

Ik heb helaas wel eens negatieve reacties gehad. En toen dat voor het eerst gebeurde gingen mijn nekharen omhoog staan want ik snapte gewoon niet dat mensen zo grof konden zijn over een gezin wat ze niet in real life kennen. Ik ging er dus tegenin en ja dat is natuurlijk een

foute zet en daar heb ik van geleerd. Als er nu negatieve reactie’s komen dan verwijder ik die gewoon netjes en dan is het klaar.

  1. In de tijd dat je aan het bloggen bent heb je vast een bepaalde werkwijze voor jezelf ontwikkeld die voor jou het beste werkt. Wat is jouw werkwijze?

Ik heb niet echt een werkwijze moet ik eerlijk zeggen. Ik heb altijd mijn notitie boekje bij mij en als ik dan een ingeving krijg zo van “oh dat is leuk voor een blogpost” dan noteer ik dat en dan werk ik dat later uit.

7.Wat doe je als je een writersblock heb? Heb je hier wel eens last van en hoe ga je hier mee om?

Ik heb er heel soms last van alleen het voordeel hier is dat ik met meerdere blogsters op mijn site schrijf en dus ook mijn meiden dus leeg zal het nooit zijn. Maar als ik echt leeg leeg ben dan ga ik gewoon naar dingen zoeken en dat kan in een supermarkt zijn maar ook op google.

8.Heb je vast rooster als het gaat om de blogs te publiceren? Zo Ja hoe vaak in de maand komt er een blog van je uit?

Ik zorg er altijd voor dat er elke dag een blog online staat. Ik vind dat fijn en houd niet van lege dagen om het zo maar te zeggen.

9.Bij een eerdere vraag vroeg ik je hoe je terug kijk op je blogs wat verwacht je van de toekomst?

Ik verwacht in de toekomst nog een hele boel leuke artikelen te schrijven en nog meer samenwerkingen aan te gaan want dat zijn ook hele leuke dingen!

10.Heb je nog tips voor andere bloggers. Wat is belangrijk te doen als je een blog heb en wat kan absoluut niet?

Blijf vooral jezelf!!! Ga niet een houding aannemen van een andere blogger want dat ben jij niet en dat merken je lezers terug in je artikelen. Gewoon lekker jezelf en doe waar jij je goed bij voelt om over te schrijven!

Je kunt Rachel vinden op:

www.lafamiliab.nl

 

 

12 gedachten over “Lafamiliab

  1. Zo leuk dat je andere bloggers aan het woord laat. En vooral dat dit iemand is met “oudere” kinderen. Ik bedoel, heel vaak vind ik blogs met kinderen in baby, kleuter, lagere schoolleeftijd, maar mijn jongens zijn ook al 14 en 12 en dan is het toch leuker om wat blogs te vinden die in dezelfde fase zitten.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s