Overdacht Huis Vlissingen

Dit keer een korte blog over het verkoop van mijn huis in Vlissingen

Morgen om 11:00  is het zover dat gaan we naar de notaris voor de overdacht van mijn appartement in Vlissingen.

Het heeft in totaal 3,5 jaar te koop gestaan waarvan ik het bijna 2 jaar gelukkig kan huren en heb gelukkig goeie huursters gehad.

Ondanks dat ik ook al weer 3,5 jaar in de zandstraat woon omdat we toen die keuze hebben gemaakt omdat het precies tussen ons werk lag vind ik het toch wel een beetje moeilijk om morgen voor het echt afstand te doen van me eerste echte huisje.

Ik heb het in 2010 gekocht , ik kende de appartementen al omdat ik vroeger met mij moeder daar ook gewoond heb , ik heb alles op nieuwe gedaan in het appartement inc mijn droom keuken nog steeds ben ik verliefd op deze keuken en mochten we hier ooit de keuken verbouwen dan wil ik zeker deze keuken

20150928_092555

Maar helaas komt aan alles een einde dus ook aan dit en dat mag ook wel 3,5 jaar in de verkoop.

Toch blijft Vlissingen altijd mij stad en hoop ik er nog met regelmaat naar toe gegaan  in door de stad te lopen en langs de boulevard te lopen en daar oude herinneringen op te halen.

20150928_092546

 

16 gedachten over “Overdacht Huis Vlissingen

 1. Blijft lastig, loslaten. Als je ergens met plezier hebt gewoond, heb je het gevoel dat je heel veel achterlaat.
  Aan de andere kant is het natuurlijk super om nieuwe wegen in te slaan – gefeliciteerd met de verkoop!

  Like

 2. ja afscheid nemen van je eerste huisje, dat is beslist een keerpunt in je leven! Ik vond het ook wel stoer : wauh ik was al aan mijn 2de huis toe!

  Like

 3. Dat lijkt me ook echt zo raar, afscheid nemen van je huis, iets dat ooit je thuis is geweest. Ik woon nu 7 jaar met mijn man in ons huis en daarvoor heb ik vanaf mijn geboorte bij mijn ouders gewoond die zelf nog steeds in mijn ouderlijk huis wonen (100 meter bij mij vandaan). Zo fijn vind ik dat, kan ook moeilijk loslaten wat dat betreft. Maar fijn iig dat het na zo’n lange tijd verkocht is!

  Like

 4. Ik vond afscheid nemen van het huis van mijn eigen ouders al moeilijk toen ik uit huis ging dus ik kan me wel iets inbeelden.
  Wel erg fijn voor jullie dat jullie intussen al een ander huis gevonden hebben en goede huurders hebt gehad dat scheelt ook al weer een hoop.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s