8 Maanden

Vandaag een korte blog over hoe het nu met me gaat

Afgelopen dinsdag was het al weer 8 maanden geleden dat Saar is geboren en overleden.

NG photography - Zwangerschapsreportage Naomi-72

Nog steeds is het steeds soms onwerkelijk wat er allemaal gebeurd is.

Beetje bij beetje probeer ik me leven weer op orde te krijgen ik ga nu 2 , 5 maand naar dagbehandeling en leer daar hoe ik me beter kan ontspannen en me gedachten te verzetten.

Als ik over het onderwerp wil praten dan kan dat maar hoef ik het niet wel ga ik wekelijks wisselend naar psycholoog, psychiater of ambulant verpleegkundige en daar wordt wel over het onderwerp gesproken en dat is soms heel pijnlijk omdat ik er liever niet over praat omdat het net is of je een pleister van een wond opentrekt.

Helaas mag ik nog niet werken vorige maand een goed gesprek met me werkgever gehad en deze heeft alle begrip voor de situatie en vind dat ik zoveel tijd moet nemen als nodig is om me eigen leven weer op orde te brengen , wel moet ik om de 6 a 8 weken naar de bedrijfsarts maar dit is de gewoonlijke procedure.

Afgelopen week ook met de arts besproken of ik niet weer aan het werk mag maar ook hij heeft aan dat het het beste is dat ik voorlopig nog niet ga werken en dagbehandeling volg

Elke dag is nog een opgave al kan ik dit voor de buitenwereld heel goed verborgen iemand zei laatst tegen mij hoe meer je praat en aanwezig ben hoe slechter je van binnen voelt en ik denk ook wel dat dat zo is

Gelukkig is Guusje in me leven als ik haar zie lachen smelt mij hart en voel ik even niet het verdriet wat ik heb om haar zusje

34045567_1920937614594306_6320451573323399168_n

25 gedachten over “8 Maanden

 1. Wat een vreselijke gebeurtenis, ik kan me goed voorstellen dat nu werken misschien wat snel is, al snap ik dat je het zelf mss wel weer zou willen. Ik hoop dat t niet te lang duurt voordat je weer aan de slag kan en wat rustiger in het leven staat.

  Like

 2. een kind verliezen..dat moet toch wel zo verschrikkelijk verdrietig zijn. Goed te horen dat je veel steun krijgt bij het verwerken. Ik leef met je mee

  Like

 3. Je hebt echt een fijne werkgever! Want het verwerken van zoiets is veel belangrijker dan snel aan het werk gaan en er later last van krijgen. Dat je Guusje ook hebt denk ik dat ook wel voor een gedeelte helpt. Mijn schoonzus en zwanger geven ook aan dat een andere kleiner helpt bij de verwerking en ermee om kunnen gaan.

  Like

 4. Wat afschuwelijk. Woorden schieten tekort. Ik kan alleen maar zeggen dat het binnenkomt en dat ik aan je denk. Doe wat goed voelt en stapje voor stapje. Mensen kunnen adviezen geven, maar jij bent het die door moet.

  Like

 5. Ik kan me niet eens echt voorstellen hoe het moet voelen om je kind te verliezen, vind het zo erg voor je. Fijn dat je hulp hebt en toch van je andere dochter kunt genieten. Dikke knuffel!

  Like

 6. Wat zwaar, zeg. Het is zeker niet gemakkelijk een kind te verliezen. Dat verdriet moet een plaats krijgen voor je echt verder kan, maar zelfs dan is het altijd aanwezig. Veel sterkte op de rest van je pad, voor jou en je familie.

  Like

 7. Heel veel sterkte, maar wat een geluk dat je al die zorgverleners om je heen hebt om waar nodig een steuntje in de rug te geven ❤ ontzettend veel liefs

  Like

 8. Hey lieverd, wat ontzettend moeilijk moet dit voor je zijn om zo je gedachten en gevoelens hierover op papier te zetten. Knap dat je dit doet en met ons deelt. Gedeelde smart is halve smart zeggen ze wel eens. Vergeten ga je het denk ik nooit, maar hopelijk kan je het met de tijd een plaatsjes geven. en tot die tijd, doe het rustig aan. Fijn te horen dat je werkgever er begrip voor heeft.

  Like

 9. Oh jeetje, ik heb bij een ander bericht van je over het boek met brieven aan Saar geschreven dat het zo leuk is om terug te lezen, maar dat heb ik dus helemaal verkeerd begrepen. Mijn excuses daarvoor! Wat een vreselijke gebeurtenis, het lijkt me goed dat je erover schrijft om het te verwerken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s