Lifestyle mommy’s

Hoi Linda , wat leuk dat ik je mag interviewen. Kan je voor diegene die jou en je blog nog niet kennen, jezelf en je blog voorstellen?

Mijn naam is Linda, ik ben 32 jaar en moeder van een tweeling Lucas en Eva van 4,5 jaar. Ik blog samen met mijn zus Chantal, 31 jaar en moeder van Tess van 2 jaar en Sem van 3 maanden. Lifestyle Mommy’s is een blog over van alles wat je tegenkomt in het dagelijks leven zoals ontspanning, recepten, leuke diy’s, de vele kanten van het moederschap en ga zo maar door. Maar vooral hoe leuke dingen te doen met een klein budget vinden wij erg belangrijk. Je kunt ons volgen via onze website https://lifestylemommys.wordpress.com/
2.Waarom ben je gaan bloggen over moederschap?

Ik ben een paar jaar geleden 100% afgekeurd en mis het werken en collega’s nog altijd, maar vooral het hebben van een aandeel in de maatschappij mis ik. In die zin van het woord dat ik graag mijn steentje bij wil dragen. Ik gaf al langere tijd vrienden en familie tips over leuke creaties en was ik altijd op zoek naar koopjes. Uiteindelijk stelde mijn zus voor om samen te gaan bloggen en dit is het resultaat geworden.
3. Hoe combineer je het bloggen met je moederschap?

Ik blog vooral op de momenten dat de tweeling op school zit of ’s avonds in bed ligt. Sommige diy’s of productreviews doen we gezellig samen en dan voelen ze zich uiteraard erg belangrijk 🙂
4.Hoe lang heb je je blog al en hoe kijk je hier op terug, ben je er tevreden over?

Lifestyle Mommy’s is 1 januari 2017 online gegaan en we zijn heel tevreden over hoe het tot nu toe gaat.

15844811_348880308832703_8591518364371717811_o.jpg


5.Heb je wel eens negatieve reacties gehad op je blog , zo ja hoe ga je hier mee om?

Tot nu toe hebben we nog geen negatieve reacties gehad, maar wat niet is kan nog komen. Voor veel dingen bestaat er een eerste keer dus we wachten het maar af hoe het loopt.
6. In de tijd dat je aan het bloggen bent heb je vast een bepaalde werkwijze voor jezelf ontwikkeld die voor jou het beste werkt. Wat is jouw werkwijze?

Ik bedenk eerst een onderwerp en ga als het ware brainstormen over wat ik in het artikel wil. Vervolgens ga ik informatie verzamlen die bij dat onderwerp horen en zo nodig vraag ik anderen nog om advies. De diy’s zijn voor mij het makkelijkst aangezien ik bij elk thema wel iets kan bedenken om te maken. Gelukkig is onze tweeling ook dol op knutselen.
7.Wat doe je als je een writersblock heb? Heb je hier wel eens last van en hoe ga je hier mee om?

Ik heb hier pas een keer minimaal last van gehad en dan vraag ik onze moeder of ze ideeën heeft. Zij is wat dat betreft erg creatief in het verzinnen van onderwerpen.

 
8.Heb je vast rooster als het gaat om de blogs te publiceren? Zo Ja hoe vaak in de maand komt er een blog van je uit?

In principe heb ik mezelf als doel gesteld dat ik zeker elke dinsdag en donderdag een artikel online wil hebben. Om de week op zondag schrijven we een blog voor Thuisleven (www.thuisleven.com), een keer in de maand een boekrecensie voor Stichting Pretletters (www.pret-letters.nl) en alles wat er bij komt is extra.
9.Bij een eerdere vraag vroeg ik je hoe je terug kijk op je blogs wat verwacht je van de toekomst?

Ik heb totaal geen idee hoe het allemaal gaat lopen. Sowieso zal ik altijd afhankelijk zijn van mijn gezondheid en van de energie die ik heb om te bloggen of om iets te gaan maken. We zullen zien wat de toekomst ons brengt en tot dan geniet ik van de leuke reacties die we mogen ontvangen.
10.Heb je nog tips voor andere bloggers. Wat is belangrijk te doen als je een blog heb en wat kan absoluut niet?

Het is heel er belangrijk dat als je foto’s plaatst die niet van jezelf zijn je altijd de bron vermeldt. Dit is echt handig om eventuele problemen te voorkomen. Een andere tip is dat je nooit ongevraagd foto’s van andere kinderen online kunt plaatsen maar ze onherkenbaar maakt of toestemming vraagt.

 

Je kunt Linda samen met haar zus Chantal volgen op :

www.lifestylemommys.wordpress.com

Facebook

Instagram

 

9 gedachten over “Lifestyle mommy’s

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s